Провали се трансферът на Неделев в Лудогорец

11:26
Провали се трансферът на Неделев в Лудогорец

Трансферът на Тодор Неделев в Лудогорец, който бе почти договорен, се провали. Техничарят за пореден път е обявил, че в България би играл само за Ботев Пловдив. Интерес към национала имаше и от ЦСКА София, но там преговори не е имало, докато нещата с орлитеизглеждаха доста по-сериозни, информира "Меридиан мач".

Така пред Неделев в момента остават две опции - или да продължи да носи екипа на любимия тим, или отново да опита късмета си в чужбина. Интерес към него има от страна на Динамо Загреб и Партизан.

Иначе лично треньорът на Лудогорец Димитър Димитров разкри, че иска да работи с Неделев, но е важно и играчът да желае да поеме към Разград, а явно той има други планове.

В договора на Неделев обаче има един доста интересен детайл. Той трябва да бъде продаден най-късно до три години, след като Майнц 05 го пусна да се завърне в Коматево. Това означава, че Ботев трябва да му намери купувач до 2020 година. 60% от бъдещата продажба ще отидат в касата на германците, а другите 40% ще са за пловдивчани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация