Сари иска Игуаин за нов нападател в Челси

17:59
Сари иска Игуаин за нов нападател в Челси

Евентуалният бъдещ наставник на Челси Маурицио Сари все още не е подписал договора си със "сините", а вече е започнал да реди трансфери.


Според "Sportsmail", италианският специалист си е поставил за цел да привлече нападателя на Ювентус Гонсало Игуаин още с идването си на "Стамфорд Бридж".


Както е известно Сари и Игуаин вече са работили заедно по време на престоя на футболиста при "небесно-сините" от 2013 до 2016 година. Двамата се засякоха по време на последния сезон на нападателя в Наполи.


Наскоро пък се появи информация, че ръководствата на Челси и Наполи вече водят преговори за размяна на Алваро Мората и Игуаин.  Лондончани са съгласни на директна размяна между двамата голмайстори.


През миналото лято Челси плати 60 милиона евро на Реал Мадрид за Мората, но испанският футболист не успя да оправдае очакванията и дори загуби титулярното си място, след като на „Стамфорд Бридж“ през януари бе привлечен Оливие Жиру от Арсенал.


Челси търси нов нападател, който да води атаката на отбора през следващия сезон и ръководителите на клуба са се спряли на Игуаин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazyfreak
26.05.2018 20:16

Абе кой ви пише статиите бе?!Няма как ръководствата на Челси и Наполи да водят преговори за размяна на Мората и Игуаин по простата причина,че последният НЕ Е играч на Наполи.Дали не става въпрос за Ювентус а как мислите?!