Зизу: Разбирам защо Бейл иска да е титуляр, но...

10:27
Зизу: Разбирам защо Бейл иска да е титуляр, но...

Всеки футболист иска да играе по-често и Гарет Бейл е прав да има подобни претенции, защото умее да прави разликата между два отбора, заяви старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Уелсецът вкара два гола за победата с 3:1 над Ливърпул във финала на Шампионската лига, но самият французин обясни, че ситуацията с уелсеца вероятно няма да се промени.


"Подобни ситуации са сложни, защото обикновено футболистите мислят за себе си. И разбирам защо го правят. Ние обаче сме преди всичко отбор и това няма как да се промени. Опитвам да правя най-доброто за всеки играч при нас, но също така Бейл е прав, че заслужава повече време на терена. Разбирам това, защото той умее да прави разликата между два отбора, както се случи във финала. Разбирам защо той иска да играе по-често", каза Зидан.

 

С победата в Киев, Бейл вече има четири титли от Шампионската лига в рамките на едва пет години в Мадрид. Неговият гол със задна ножица пък моментално попадна в челната десетка на най-красивите попадения във финали на турнира, едно от които е това на Зидан срещу Байер Леверкузен преди 16 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация