ПСЖ предлага на Роналдо 45 млн. евро годишна заплата

20:11
ПСЖ предлага на Роналдо 45 млн. евро годишна заплата

Пари Сен Жермен ще направи опит да привлече звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, съобщава AS. Френският клуб възнамерява да сглоби атомно нападателно трио Роналдо-Неймар-Мбапе и е готово да предложи на португалеца годишно възнаграждение в размер на 45 млн. евро.

В ПСЖ се опасяват единствено, че привличането на португалеца може да улесни задачата на Реал да отмъкне Неймар. Друга пречка е вписаната неустойка в контракта на Роналдо на стойност 1 млрд. евро. Парижани са готови да броят не повече от 150 млн. за 33-годишния нападател. През сезон 2017/2018 той отбеляза 26 гола в 27 мача от испанския шампионат. След победата над Ливърпул Роналдо обяви, че ще оповести плановете си за бъдещето в рамките на една седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petkoff21
31.05.2018 10:21

Каква е тази простотия с играта. Гледам тези хубавци на първите места само с комбинации от 5-а дивизия на българия със измиследни коефициенти. Също не беше 10+ за победа на Партизан и Атлетик Билбао срещу някакви аматьори.
На тея изплащате ли награди, като се правят на разсеяни за коефициентите. То сигурно са 30 човека и въртят по 5-6 акаунта като им гледам идентичните комбинации...