Реал даде зелена светлина за продажба на Кристиано

09:36
Реал даде зелена светлина за продажба на Кристиано

Топреализаторът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е получил "зелена светлина" от клуба да си търси нов отбор. Португалецът иска нов договор, с голямо увеличение на заплатата", но ръководството на "лос бланкос" не планира да му предлага такъв заради напредналата му възраст. Кристиано намекна, че е изиграл последния си мач за Реал след финала на Шампионската лига срещу Ливърпул (3:1) и оттогава спекулациите за бъдещето му не спират.


Испанските медии разкриха, че по-рано днес се е състояла среща между агента на CR7 Жорже Мендес и част от шефовете на Реал. На нея още веднъж е станало ясно, че Роналдо няма да получи желания контракт.  Това идва като потвърждение на новината на "Record", че раздялата между двете страни е неизбежна.


Въпреки че откупната му клауза е на стойност 1 млрд. евро, от Реал са склонни да преговарят за продажбата на носителя на "Златната топка". Флорентино Перес мечтае да доведе на "Сантиаго Бернабеу" Неймар, като според "AS" подобна сделка може да се реализира за около 400 млн. евро. Голямата част от тези пари ще дойдат от евентуалната продажба на Роналдо.


Постоянните слухове за интереса на Реал към Неймар също дразнят Кристиано, както и фактът, че бразилецът получава в Пари Сен Жермен по 37 млн. евро на сезон, а неговата заплата е "само" 21 млн.


В следващите дни предстоят нови разговори между Жорже Мендеш и клуба, но шансовете да се стигне до разбирателство не са големи. В такъв случай пред Роналдо ще има две основни опции: да премине в ПСЖ, или да се върне в Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tihiq91
09.06.2018 13:17

А бе чета тука някакви измислици Роналдо щял да бъде резерва при евентуален трансфер в ПСЖ нз си още кфи простотии братче.
Как си обяснявате че Роналдо който е топ 1 или топ 2 в света (( преди или след Меси няма значение)) , футболист който направи история с Реал , който е носител на 5 златни топки , КУП още КАКВИ ли не индивидуални и отборни награди и постижения , спечелени редица Шампионски титли, та как той ще е резерва немога да си представя???


Бил на 33. Ами то още преди 2-3 години към 2015 когато направи 30г. се говорише че остарявал нямла да вкарва вече , нз си кво още а кво стана ве??


За 2015 - 2016 год. общо голове ( 51 ) , за 2016-2017 ( 42 ) за миналия сезон 2017-2018г. ( 44) . така че затвори устите на всички подметки които го критикуваха.
Отделно през тези години спечели 2 златни топки , 3 шампионски титли, Европейско с Португалия и други. Така че хейтарите могат само да мълчат и да гледат, Роналдо е най-добрият! И поне още 2-3 сезона ще държи топ форма.


Пример: Ибрахимович.


Роналдо макар и на 33 вече все още вкарва много повече от 25-29г. "звезди".


Неймар макар и добър още не може да стигни класата на Роналдо , няма неговия опит, неговите голове , награди, лидерство да не говорим че в Барса едва издържа 4 сезона и понеже "Меси го бил засенчвал" се махна , всичко е заради парите , видяхме колко му е до амбицията и хъса, защото ако му беше за тях трябваше да си стои и да израства и да се бори да става по-добър и да се възползва че е заедно с Меси, защото няма как да си мекере на 25-26 год. да хленчиш че Меси който е от 15 год. в отбора , който е Легенда на отбора си , да ревеш че той те бил засенчвал ??? (фен и на Меси на Роналдо)
Така че при евентуален трансфер в ПСЖ на Роналдо за 100-150мил. няма как да е резерва, по скоро Кавани или Мбаппе който е все още много млад и неопитен да бъдат резерви с по -малко мачове съответно. Но Роналдо да напусне Реал и да бъде резерва? Няма как да стане.


Роналдо и Меси са легенди които където и да отидат ще си струват парите защото освен легенди в футбола са легенди и изън него, имат репутация, бранд , имидж, така че винаги ще си избият парите.


Но въпреки това се надявам Роналдо да оправи отношенията си с Перес, и да остане в Реал, там където направи история и най добрите си години, има още какво да даде на Реал, и туко виж спечели 6та златна топка, за да запуши устите на всички хейтъри.



Bitten
08.06.2018 15:24

Интересно ако отиде в ПСЖ на кого ще е резерва, на Мбепе или на Неймар. Няма да види титулярно място.

vipara21
09.06.2018 09:45

Имах предвид конкретно в ПСЖ. Понеже боса на парижани мачтаел за Роналдо, и по тази гледна точка, аз съдя, и естествено няма да бъде оставен нито един от двамата на пейката.

Bitten
09.06.2018 04:00

Виж как сам си противоречиш. Според теб Неймар ще е резерва на CR7, но не мислиш, че роналдо си струва парите. Къде е м̶л̶я̶к̶о̶т̶о̶ логиката ? Роналдо е на годинки, Неймар си е в силата. Ако са в един отбор и не могат да играят едновременно определено 33 годишният ветеран ще е този който ще влиза по-рядко.

vipara21
08.06.2018 19:34

Глупости приказваш, няма как да е резерва, по скоро Ней да е резерва, отколкото Роналдо. Според мен няма да продадат Роналдо на ПСЖ, освен ако не направят размена монета с Ней + доплащане естествено. Много е вероятно нищо да не стане, просто не виждам кой нормален, ще извади толкова пари за Роналдо, като се има на предвид, че е на 33.