Черно море започва подготовка с трима нови

14:37
Черно море започва подготовка с трима нови

С група от 26 футболисти ще започне предсезонната си подготовка отборът на Черно море. Първото занимание на моряците ще се проведе на стадион "Тича" във Варна днес от 17:30 часа. Преди него треньорът Илиан Илиев ще даде първата си пресконференция за сезон 2018/2019 година.

Трима са новите играчи, които ще стартират тренировъчния процес днес. Това са бранителите Ивайло Марков и Пламен Димов, както и халфът Патрик Андраде. Ивайло Марков е на 21 години и идва от тима на Дунав Русе. Юноша на Славия, играл още за отборите на Сливнешки герой, Локо Пловдив и Царско Село. 27-годишният Пламен Димов е юноша на Поморие, подвизавал се в тимовете на Черноморец Бургас, Левски, Кайсар, Шахтьор Караганда, Алтай (Семей) и Ботев Пловдив.

Патрик Андраде е роден на 9 февруари 1993 г. в столицата на Кабо Верде – Прая. Започва кариерата си в местния Спортинг Прая, след което играе за други два отбора в родината си – Деспортиво да Прая и Бенфика да Прая. През 2013 г. подписва договор с португалския Рибейрао, за който записва 3 мача. Преотстъпен е в Жоане, като за този отбор бележи 2 гола в 23 мача. През 2014 г. Андраде преминава в елитния португалски отбор Морейрензе и участва в 9 срещи в Примейра лига, а на два пъти е преотстъпван във Фамалицао и Салгейрош. През последния сезон записва 27 мача с 1 гол за Салгейрош в местната трета лига. Патрик ще тренира с отбора 10-ина дни, след което ще се прецени дали ще подпише договор с “моряците”.

В отбора се завръща юношата на Черно море Валентин Йосков, който през миналия сезон игра като преотстъпен за тима на Несебър.

Групата на Черно море:

Вратари: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски

Защитници: Емил Янчев, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Ертан Томбак, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Ивайло Марков (нов), Пламен Димов (нов)

Халфове: Мариян Огнянов, Георги Илиев, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Патрик Андраде (нов), Лъчезар Йорданов, Петър Витанов

Нападатели: Георги Божилов, Мартин Минчев, Валентин Йосков, Радослав Василев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация