Далич: Ще играем по нашия начин срещу Аржентина

10:08
Далич: Ще играем по нашия начин срещу Аржентина

Селекционерът на Хърватия Златко Далич заяви категорично, че неговият тим няма да променя начина си на игра за предстоящия двубой с Аржентина от Група "D" на Мондиала. Вчера шахматистите започнаха турнира по най-добрия начин, побеждавайки Нигерия с 2:0, докато гаучосите не успяха да преборят коравия тим на Исландия и срещата завърши наравно 1:1.

При тази ситуация сблъсъкът между Хърватия и Аржентина може да се окаже ключов за това кои отбори ще продължат в следващата фаза.

"Уважаваме всички наши съперници, особено Аржентина, но няма да нагласяме играта си спрямо тяхната. Ще практикуваме нашия стил, все пак сме водачи в групата, заяви специалистът след победата над Нигерия. Може би все пак ще направим леки корекции срещу Аржентина, но в никакъв случай няма да се съобразяваме с начина им на игра. Още след жребия казах, че това ще един от най-лесните мачове, които можем да изиграем, тъй като е истинска наслада да се изправиш срещу един от най-силните отбори в света. Със сигурност обаче трябва да се представим на висота:, заяви още наставникът на Хърватия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация