ЦСКА се разминава с още един бранител

05:50
ЦСКА се разминава с още един бранител

ЦСКА София най-вероятно ще замине за Австрия без бранителя Борис Секулич, който бе очакван в началото на тази седмица в София. Преговорите с доскорошния капитан на Слован Братислава са в застой и не е ясно кога ще има развитие. На този етап Секулич не е дал конкретен отговор на предложението на армейците и се оглежда за други опции. Универсалният защитник се раздели със Слован и нямаше пречки да замине с червените за лагера в Австрия, но това най-вероятно няма да се случи, освен ако нещо не се промени в последния момент.

По-рано тази седмица се появиха публикации, че Секулич е пристигнал в София. Отговорен фактор в клуба обаче заяви пред "Тема Спорт", че бранителят не е идвал в столицата.

Армейците вече се разминаха с един защитник - поляка Войчех Гола. Доскорошният бранител на НЕК Наймеген се бе качил на полет от Берлин за София. След двучасов престой на летището обаче пътуването е отменено, а Гола получава оферта от Шльонск Вроцлав. Вчера той бе представен като ново попълнение на полския тим и коментира ситуацията с ЦСКА.

"Наистина ЦСКА проявяваше интерес към мен и се бях качил на самолета за София. Полетът обаче бе отменен, а Шльонск бе изключително настоятелен да ме привлече. Моето желание също бе да се завърна в Полша. Появи се информация, че съм отивал да подписвам договор с ЦСКА, но това не е вярно. Исках да отида, за да опипам почвата, да видя каква е ситуацията в клуба и в София, но не беше сигурно дали ще парафирам", обясни Гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация