Моу предупреди руснаците да не летят в облаците

10:05
Моу предупреди руснаците да не летят в облаците

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира успеха на Русия, но предупреди домакините да не летят в облаците след втората поредна победа на старта на първенството. 

„Радвайте се, руснаци - това е хубава победа. Но не изпадайте в еуфория, защото нищо кои знае какво не е станало. Саудитска Арабия е посредствен отбор, а Египет - малко по-добър. Срещата с Уругвай ще покаже къде е руският отбор реално. Денис Черишев бе мой играч в Реал, страхотно момче. Има в гените си футбол, баща му също бе добър играч. Вероятно е най-щастливият човек на света, защото той доста се колебаеше дали да приеме да играе за Русия преди време, но взе правилното решение", коментира португалският специалист. 

„Не е случайно, че имаме две победи. Това показва колко добър е колективът ни и колко жива е резервната ни скамейка. Знаехме срещу кого се изправяме и бяхме наясно, че ще ни е сложно. Сега най-важното е да се възстановим добре за следващото ни изпитание", заяви треньорът на руснаците Станислав Черчесов. 

„Доставихме радост на хората. Всички играха много силно. Критиките към Черчесов. Той ги прие правилно. Животът продължава. Ние обичаме да критикуваме, а после силно да хвалим. С Уругвай ще играем за победа", каза пък треньорът на руския шампион Локомотив Москва Юрий Сьомин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация