Подигравка с Роси станала причина раздялата на Левски с румънец

11:42
Подигравка с Роси станала причина раздялата на Левски с румънец

Нелуц Рошу е изхвърчал от Левски не заради футболните си умения, а за актьорски способности, твърди „Меридиан Мач". Румънският халф се изявявал като отличен имитатор на Делио Роси и често си правел майтапи на негов гръб в съблекалнята за кеф на съотборниците си. Рошу обаче имал нещастието да бъде хванат в крачка. И то от самият оригинал. Това се случило по време на зимната подготовка в Малта. Рошу правил скеч в съблекалнята, когато вътре влязъл Роси.

 

Румънецът бил с гръб към него и не се усетил да спре навреме. Италианецът послушал малко, след което се изнизал и останалото е добре позната история. Рошу бе вкаран във фризера, а в четвъртък разтрогна официално със „сините", за да стане в петък ново попълнение на Астра. На Острова на рицарите Рошу и Роси имаха и тежък разговор. Румънецът поискал сметка защо е резерва и не се разчита на него. „Даваш много рисковани пасове", отсякъл треньорът и отказал да дава повече обяснения.

 

До този момент обаче Рошу мълчи за проблемите си с Роси. За разлика от него Афонсо Фигейредо атакува треньора на минутата, когато си тръгна от „Герена". „Методите му са остарели!", категоричен бе португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация