Хари Кейн: Искам да играя срещу Белгия

13:29
Хари Кейн: Искам да играя срещу Белгия

Капитанът на Англия Хари Кейн призна, че неговото желание е да играе в мача срещу Белгия, въпреки че „Трите лъва“ вече си гарантираха място на осминафиналите на Мондиала. Нападателят на Тотнъм, който вчера реализира хеттрик при победата с 6-1 над Тунис, заяви, че се надява да продължи с головата си серия и срещу белгийците. Двата тима се изправят един срещу друг в четвъртък, 28 юни, в Калининград в пряк сблъсък за първото място в Група G.

„В момента се намирам в отлична форма и моето желание е да продължа да играя, но това решение е на мениджъра. Искам да играя, но каквото и да реши той, ще го подкрепим. Най-важното нещо е да продължаваме да печелим, а ако с моите голове помагам на отбора да го постигне – това ще е перфектният сценарий", заяви Кейн, който вече е лидер в голмайсторската надпревара за „Златната обувка“ на Мондиала с 5 попадения, изпреварвайки Кристиано Роналдо (Португалия) и Ромелу Лукаку (Белгия), които са с по 4.

„Все още е твърде рано да говорим за приза, а освен това зад мен в листата има доста силни играчи. Все пак се надявам, че ще продължа с доброто си представяне и в четвъртък. Важното е да завършим първи в групата и се надявам, че ще го постигнем с победа, която да ни даде допълнителна увереност преди фазата на директните елиминации“, допълни още звездата на англичаните.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация