Льов: Не заслужавахме тази съдба

20:43
Льов: Не заслужавахме тази съдба

Селекционерът на Германия Йоахим Льов определи като незаслужено отпадането на неговия тим от Мондиала в Русия още в груповата фаза. Футболистите на Бундестима загубиха от Южна Корея с 0:2 и завършиха на последно място в групата си.

"Тежко е да говори какво се случи. Много съм разочарован и мога да кажа, че не заслужавахме да отпаднем в групите. Загубихме не защото не желаехме да победим, а защото съперникът игра по-добре. Бяхме добре подготвени и мотивирани, но не съумяхме да играем така, както умеем. Бяхме един от най-добрите отбори в света, но днес нищо не ни се получи", заяви Льов след срещата. 

Наставникът обаче не смята, че провалът ознаменува началото на "черни времена" в немския футбол. 

"Дали са настъпили тъмни времена? Не смятам. Доскоро винаги бяхме на полуфинали или финали на големи турнири, сред четирите най-силни отбора, а сега отпаднахме и сме натъжени и разочаровани. Ние обаче имаме млади, талантливи играчи, които притежават голям потенциал. Такова нещо се е случвало и с други страни, трябва просто да си направим изводите и да продължим напред", добави специалистът, който е начело на Германия от 2006 г. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация