Недялков ще дебютира срещу Йънг Бойс

11:05
Недялков ще дебютира срещу Йънг Бойс

Най-новото попълнение на Лудогорец Антон Недялков е готов за своя дебют. Очаква се това да се случи в предстоящата в събота контрола с Йънг Бойс. Двубоят с шампиона на Швейцария е от 18:30 часа и е последен от лагера на разградчани в Австрия. 

Както е известно, бившият ляв бек на ЦСКА изненадващо напусна ФК Далас и подписа с Лудогорец през изминалия уикенд. Той имаше травма, но вече е готов за игра и се очаква Пауло Аутуори да го пусне в спаринга в събота. Все още не е ясно дали националът на България ще е титуляр или ще се появи след почивката. На неговата позиция играе Натанаел и поне в началото Недялков се очаква да е негова резерва. 

Бранителят на Лудогорец Георги Терзиев изрази задоволството си от победата с 3:1 над руския Ахмат Грозни. Защитникът, който бе капитан, е на мнение, че тимът е поддържал добро темпо, което е положителна новина преди старта на еврокампанията. 

"Играхме доста добре, контролирахме целия мач и важното е, че действахме в прилично темпо. Имаме още една проверка и вече трябва да се доближаваме до максималната кондиция. Младите момчета, които играха показаха добро ниво срещу класен съперник като Ахмат", каза Терзиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация