Делио Роси: Вече знам, че младите не са готови

11:33
Делио Роси: Вече знам, че младите не са готови

Делио Роси заяви, че младите в състава на сините не са готови за титуляри: "Дали съм доволен от експерименталния състав? Първо трябва да знам вие какво разбирате под това твърдение. За нас това са тренировки, които ми дават възможност да видя някои от младите момчета, да пробвам и други футболисти. Целта ни не е била победата. Дали са готови младите? Не са готови - вече го знам. Вие винаги разглеждате тези контролни мачове от гледна точка на резултата. А за мен те са просто възможност да видя някои от футболистите. Ние можехме да победим с 2:0 или 2:1, но това няма абсолютно никакво значение. Резултатът въобще не ме интересуваше. Ако за някой той е разочарование - съжалявам", каза Делио Роси.

Той отказа да коментира дали скоро ръководството ще му осигури исканите играчи и селекцията ще приключи: "Този въпрос трябва да зададете към клуба", посочи италианецът. 

Както е известно, той желае да бъдат взети централен защитник и нападател.

Запитан колко по-силен е Левски от миналата година по това време, Роси каза: Ще се види на терена. Нашата цел сега е да възстановим всички футболисти и да бъдем готови за 11 юли, когато ще срещнем Вадуц в първия кръг на Лига Европа". 

На въпрос "Каква сума бихте заложили, че Левски ще стане шампион през новия сезон?", той отвърна: "Не залагам. Още повече, че на треньорите това е забранено". 

Контролата бе изгледана от боса на Септември Румен Чандъров. Треньорът Николай Митов пък изпробва чужденеца Серхио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация