Рединг стартира преговори за Каранга

18:09
Рединг стартира преговори за Каранга

Английският Рединг вече е започнал официално преговори с ЦСКА София за Фернандо Каранга, твърди местното издание „ Рединг Кроникъл". Един от амбициозните клубове в Чемпиъншип доскоро трябваше да избира между бразилския голмайстор на "червените"' и финландския стрелец Тийму Пуки, който е футболист на Брьондби. Мениджърът на Рединг Пол Клемънт обаче иска да смени изцяло атаката си и за тази цел да привлече и двамата нападатели. 

„В критична позиция сме и трябва да направим нещо за атаката ни. Надявам се, че ще привлечем повече от един добър футболист на тази позиция. Вече започнахме преговори за футболисти, които имат трансферни цени и това донякъде усложнява нещата. Но сме уверени, че ще успеем да уредим двама много добри играчи на позицията централен нападател", заяви мениджърът. 

Освен Каранга и Пуки, които са основните трансферни цели, Рединг се интересува още от Том Брадшоу от Барнзли, Давид Милинкович от Дженоа, който обаче е пред завръщане в шотландския Хартс, и Били МакКей от Нотингам Форест

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация