Роналдо: Играхме по-добре от Уругвай, но...

11:37
Роналдо: Играхме по-добре от Уругвай, но...

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо призова феновете и медиите в настоящия момент да не обсъждат евентуални рокади в треньорския щаб и играчите на националния отбор. Европейският шампион напусна Световното първенство след загуба от Уругвай с 1:2 в 1/8 финалите.

"Сега не е време да се говори за бъдещето на треньорите и играчите на Португалия. При всички случаи отборът ще продължи да бъде един от най-добрите в света. Разполагаме с фантастична група от млади играчи, изпълнени с амбиции и желание да постигат успехи. Организацията на Световното ме изненада приятно. Турнирът е много добре структуриран, тук всичко е забележително от гледна точка на безопасността. Като резултати не е точно така, както ни се искаше, но напускаме Мондиала с високо вдигнати глави. Отборът ни силно искаше да победи, сражаваше се здраво. Смятам, че играхме по-добре от Уругвай, но печели този, който вкара повече голове. Искам да благодаря на съотборниците си. Много съм горд, че съм капитан на националния отбор на Португалия", обяви Роналдо след мача. 

От щаба на "мореплавателите" благодариха на феновете за подкрепата.

"Дадохме всичко от себе си, до последните секунди, но да продължим напред се оказа невъзможно. Благодарим ви за невероятната подкрепа по време на целия турнир. Ние с вас сме едно голямо семейство и ще продължим да хвърляме всичките си сили за Португалия", написаха от тима в Туитър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация