Ливърпул поднови преговорите за Набил Фекир

13:30
Ливърпул поднови преговорите за Набил Фекир

Ливърпул тази седмица поднови преговорите с Лион за привличането на плеймейкъра Набил Фекир и има всички предпоставки сделката да се реализира след Мондиала, съобщи Daily Mirror.

24-годишният футболист вчера взе участие в двубоя на Франция срещу Аржентина, като се появи на терена в заключителните минути на мястото на Антоан Гризман. В началото на юни Фекир бе много близо до трансфер в Ливърпул, но трансферът на стойност 53 млн. паунда се провали в последния момент заради опасения на лекарите на "червените" по повод състоянието на коляното на атакуващия халф, което бе оперирано през 2015 г.

Когато Ливърпул се опита да преразгледа условията по трансфера, ръководството на Лион взе решение да замрази преговорите, но тези дни те са били подновени и има индикации, че всичко може да приключи успешно. Капитанът на френския клуб може да стане третото звездно попълнение в мърсисайдския клуб след Фабиньо и Наби Кейта.

Фекир е юноша на Лион и играч на първия отбор от 2013 г., а миналият сезон взе участие в 30 мача от Лига 1, в които отбеляза 18 гола и асистира за 8. Отличното му представяне във френското първенство осигури на Фекир място в окончателния състав от 23-ма футболисти на Франция за Мондиала в Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация