ЦСКА проведе последна тренировка в Австрия

14:30
ЦСКА проведе последна тренировка в Австрия

Нестор Ел Маестро изведе футболистите на ЦСКА София на последна тренировка по време на лагера в Австрия. Тимът се прибира в София тази вечер с полет от Мюнхен, който се очаква на Терминал 2 на летище София в 23:00 часа.

На австрийска земя ЦСКА изигра 4 контроли. Първият съперник - японският В-Варен Нагасаки, беше победен с 3:0 след голове на Тиаго Родригес, Кристиян Малинов и Едвин Джеси. Във втората проверка "армейците" се наложиха над шестия в руското първенство УФА с 2:1, като и двете попадения бяха реализирани от 19-годишния Тонислав Йорданов. Срещу шампиона на Украйна - Шахтьор (Донецк), отборът се представи на ниво и записа нулево равенство. В последната приятелска среща вчера ЦСКА и датския Брьондби си отбелязаха по 3 гола, като за "червените" точни бяха завърналият се след контузия Фернандо Каранга, новото попълнение Жоржиньо и Тиаго Родригес.

Във всяка от контролите ЦСКА беше подкрепян бурно от верните си фенове, който пристигнаха в Австрия от съседните страни и България специално, за да наблюдават мачовете на тима.

Утре футболистите ще почиват, а в четвъртък продължават подготовката си на базата в Панчарево. В събота (7 юли) от 16:00 часа на "Армията" ЦСКА ще изиграе последната си контрола по време на лятната подготовка срещу Царско село, като преди старта на мача ще бъде и официалното представяне на отбора за новия сезон.

Първият официален мач на тима е срещу Рига (Латвия) на 12 юли (четвъртък) от 20:45 часа на "Армията" - среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа, а реваншът е на 19 юли в Латвия. Новият сезон в Първа лига започва на 22 юли, когато на стадион "Българска армия" ще гостува Локомотив (Пловдив).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация