Задава се нова мега сделка по оста Реал - Ювентус

06:09
Задава се нова мега сделка по оста Реал - Ювентус

Бразилският защитник на Реал Мадрид Марсело днес написа прочувствено послание за довиждане с Кристиано Роналдо, който премина в Ювентус след девет години на "Сантяго Бернабеу". Според "Кориере дела Сера" обаче тъгата на 30-годишният бразилец няма да продължи дълго, тъй като и той е в трансферния списък на торинци. Според изданието от клуба са приготвили сума от порядъка на 40-60 милиона евро за привличането му.

Марсело е част от Реал Мадрид от 2006 година насам и е основен играч за "белия балет". 

"Кой ли би си помислил това, Крис! Дойде време да си кажем чао. За да бъда честен, не вярвах, че този ден ще дойде. Нищо в този живот обаче не продължава вечно и аз се надявам да бъдеш щастлив в новото си приключение. Прекарахме почти десет години заедно. 

Десет години, изпълнени с щастие, добър футбол, победи и загуби, прекрасни моменти! Научих много от теб. Твоята отдаденост е най-невероятното нещо, което съм видял в спорта. Пожелавам на теб и на прекрасното ти семейство всичко най-добро", написа Марсело в социалните мрежи. Ако информацията на италианското издание се потвърди, то двамата добри приятели ще играят отново рамо до рамо, но с екипа на "бианконерите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари