Трансферна сензация на "Армията", Георги Миланов каза "да" на ЦСКА

13:31
Трансферна сензация на "Армията", Георги Миланов каза "да" на ЦСКА

ЦСКА София е близо до страхотен транфер. Националът Георги Миланов е казал "да" на "червените", твърди в днешния си брой "Меридиан Мач". В момента халфът е без отбор и ако дойде в Борисовата градина, клубът няма да плаща за правата му. Самият футболист е поискал отсрочка, за да опита да си намери първо отбор в чужбина. Той е обяснил, че ако до 10 август не успее, ще подпише с "армейците".

Миланов беше собственост през последните пет сезона на руския гранд ЦСКА (Москва), с който стана веднъж шампион на най-голямата страна в света. През последната кампания обаче халфът трайно изпадна от състава и записа едва 13 мача за първенство, като в само три от тях беше титуляр. 

Опасенията на "червените" са, че най-вероятно друг руски клуб ще изкуши 26-годишния Миланов с милионна оферта. 

В ЦСКА София имат нещо като "да" и от друг силен български футболист. Става дума за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Въможно е и той да дойде на "Армията", но по-вероятно е това за пореден път да не стане. Националът е желан и от "червените", и от Лудогорец, и от Левски, но на този етап предпочита да си стои в Ботев. Той води разговори с родните грандове по време на всеки трансферен прозорец, оставя си вратичка, че може и да приеме оферта, но в крайна сметка е верен на "жълто-черните".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари