Дрогба: Роналдо направи перфектен избор

18:25
Дрогба: Роналдо направи перфектен избор

Легендата на Челси Дидие Дрогба обяви мнението си за трансфера на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид в Ювентус, който шокира футбола в последните седмици. Сделката е на стойност 117 млн. евро, което се смята за реална цена в медиите. 

"Аз не съм изненадан от този трансфер. Намирам, че това е перфектно, вълнуващо и добро решение, което бих направил и аз. И аз мислех, че съм се присъединил към един отбор в Серия А в края на кариерата си, като оставаха само детайли, но всичко се изпари. Не ме питайте за отбора, защото няма смисъл да разкривам това. Във всеки случай те бяха предложили повече от добра оферта и аз бях много заинтересуван, така че разбирам желанието на Роналдо да играе в Серия А", заяви котдивоарецьт. 

"Много хора казват, че е трябвало да остане в Мадрид, и може би за всеки друг 33-годишен шампион това щеше да е смислено. Реал е гигант, който има амбицията винаги да е на върха, но Роналдо е човек, който се храни с мотивация и на тази възраст му трябва ново предизвикателство", завърши бившият нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация