Клоп застана твърдо зад трансферната политика на Ливърпул

12:16
Клоп застана твърдо зад трансферната политика на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че напълно подкрепя агресивната трансферна политика на клуба. Само преди дни „червените“ счупиха рекорда за най-скъп вратар в историята, плащайки 67 милиона паунда на Рома за Алисон. Бразилският национал се превърна в поредното ново попълнение на „Анфийлд“ след Наби Кейта, Фабиньо и Джердан Шакири, за които мърсисайдци платиха общо 170 милиона паунда. През зимата пък тимът се подсили с Върджил ван Дайк от Саутхемптън за рекордните за бранител 75 милиона паунда.

„Ще направя всичко необходимо, за да направя Ливърпул успешен. Честно казано не мога да повярвам как се промени всичко. Преди две години бе невероятно да дадеш 100 милиона паунда за трансфер. Сега обаче нещата са различни, заяви Клоп преди днешната приятелска среща на „червените“ с Борусия Дортмунд.

„Първо и най-важно – моя е отговорността да направя този клуб успешен. В момента разполагаме с много добър отбор, но за да подобриш нивото с още по-силни футболисти – сега, това струва скъпо. Мисля, че до момента всичко се развива много добре за нас. Разполагаме с добър отбор, имахме отличен сезон, в който показахме вълнуващ футбол. Въпреки това се нуждаехме от промени в състава“, допълни още немският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация