Изгониха китайците от Милан, новите шефовете преговарят за Бензема

13:23
Изгониха китайците от Милан, новите шефовете преговарят за Бензема

Отборът на Милан, който беше допуснат до участие в Лига Европа, преживя и смяна на президента, чистка в ръководството и се опитва да подсили атаката с Карим Бензема. Промените по върховете станаха на събранието на акционерите, на което собственикът Йонхон Ли напусна президентския пост. Други трима китайци също си тръгват, вместо тях в ръководството влизат 7 италианци. Президент става 71-годишния бизнесмен Паоло Скарони, собственик на енергийната компания „Ени“ и досегашен член на Борда, а изпълнителен директор става Марко Фасоне. Промените бяха обявени от Football Italia като „Нова зора за Милан".

Почти веднага след това бяха форсирани и преговорите за нападателя на Реал Карил Бензема. Росонерите предложиха договор до 2022 г. и заплатата, която получава на „Бернабеу" - 9 млн. евро на сезон. По непотвърдена информация, росонерите са се договорил с играча, но посредникът Людовик Фатицо, който събра представителите на Милан и Реал, обясни, че засега не може да потвърди нищо конкретно. 

Междувременно беше обявен съставът за лятното турне в САЩ, от който отпадат 7 играчи - Карлос Бака, Густаво Гомес, Рикардо Монтоливо, вратарят Габриел, Иван Стринич, Лукас Билиа и Андреа Конти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
24.07.2018 07:06

Среден (3)!! Ужасяващи са правописните ви грешки.