Тодор Стойков: Левски взима не един, а двама лидери

15:30
Тодор Стойков: Левски взима не един, а двама лидери

Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков не скри радостта си от привличането на близнаците Деян и Калоян Иванови в състава на "сините".

"Ръководството на Левски Лукойл е убедено, че с привличането на Деян и Калоян Иванови, ние взимаме не един, а двама лидери", коментира Стойков. Той допълни, че никак не е лесно в днешно време български клуб да се пребори за трансфера на най-добрите български играчи, които от 15 години са си изградили име в чужбина.

"Затова съм изключително щастлив, но и благодарен и на Деян, и на Калоян, че ни повярваха, довериха ни се и че заедно ще се опитаме да реализираме така мечтания от всички нас европейски пробив. Идването на близнаците в Левски Лукойл е огромно предизвикателство, както за нас, защото ние трябва да отговорим на големите им очаквания към нас като клуб. Както и към самите тях, защото нашите очаквания и към двамата също са много високи. Познавам ги от 20 години, знам какви характери са и нямам търпение да започнем да работим заедно в името на Левски".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация