Ел Маестро: Ще е много трудно срещу Копенхаген

07:25
Ел Маестро: Ще е много трудно срещу Копенхаген

Наставниъкт на ЦСКА София Нестор Ел Маестро предупреди футболистите си да не изпадат в еуфория след победата с 3:0 над Адмира Вакер, защото австрийците играят много силно като домакин.

“Със сигурност това са най-добрите 45 минути, но не съм толкова отдавна тук и това не е толкова впечатляващо. Поехме риск с много офанзивна единайсеторка, искахме да доминираме и в крайна сметка успяхме. Ако Джеси играе като днес, ще носи много позитиви. Исках да играя с много бърз отбор. Вярвах, че Джеси може да играе на тази позоция, оказах се прав. Направи много силен мач. Предпочитах 4 или 5 на нула, но треньорите винаги искат твърде много. Бе много важно да завършим мача със суха мрежа. През второто полувреме можехме да направим малко повече, но не мога да критикувам отбора при такова първо полувреме."

"Рига бе много неподходящ съперник за нас. Сложно е когато играеш първи мач, а те са в средата на сезона. Нетипичен тим, със снажни играчи. Щастлив съм по начина, по който играхме срещу Рига, защото играчите ми показаха характер."

"Следващата седмица трябва да играем много сериозно, защото не можем да си позволим грешката да мислим, че Адмира не е силен отбор. Вижте ги как играят там! Ще кажа на футболистите да играят все едно резултатът е 0:0."

"Днес Адмира не искаше да загуби с 0:6. Направи дефанзивна смяна на почивката. Чакаше една възможност, за да я вкарат и да имат шанс във Виена”, коментира Ел Маестро, който предупреди всички да не си правят генерални заключения от този двубой.

"Бодуров е нашият капитан, Малинов е много важен играч за нас. Не прибързвайте да си правите заключения след един мач. В този двубой някои направиха великолепни представянеия - Джеси, Стивън Перейра. Много съм доволен, че можем да разчитаме на тези момчета, когато имаме нужда от тях."

“Не е трудно да анализираме и да се подготвим срещу Копенхаген. Трудно е да спечелим. Много сериозен отбор и знае как да играе европейски мачове. Срещу Копенхаген ще сме аутсайдер”, каза треньорът за евентуалния съперник на червените в следващия кръг на Лига Европа.

Относно селекцията Ел Маестро добави: "Всеки играч с класа е добре дошъл. Питайте ръководството дали ще има нови. Новите, които дойдоха не са скъпи, но имат класа да играят за ЦСКА. Не знам дали имаме сили за нещо голямо в Европа. Рано е да се каже. Важно е да видим колко дълго можем да играем по този доминантен начин, като през първите 45 минути. А и в колко мача. Също така дали можем да задържим неделя-четвъртък. Няма да казвам високопарни неща."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация