Левски и Черно море поделиха точките в зрелищен мач на "Герена" (видео)

22:28
Левски и Черно море поделиха точките в зрелищен мач на "Герена" (видео)

Отборите на Левски и Черно море направиха равенство 2:2 в последния мач от втория кръг на Първа лига, игран на стадион „Георги Аспарухов“.

В този двубой „сините“ за втори пореден път бяха водени от временния наставник Тодор Симов, а срещата бе изгледана на живо от новия треньор на тима Славиша Стоянович, който днес подписа договор за две години с клуба. „Моряците“ стояха много добре на терена през първата част и успяха да поведат в резултата в 22-та минута, когато ветеранът Георги Илиев се разписа с атрактивен удар със странична ножица след центриране от корнер.

След почивката домакините заиграха по-агресивно в търсене на обрат и стигнаха до изравнителен гол в 60-та минута, когато Станислав Костов бе изведен сам срещу Благой Макенджиев и не сбърка за 1:1, като в ситуацията останаха съмнения за засада на нападателя на Левски. „Сините“ натиснаха в търсене на успеха, но бяха попарени в 88-та минута, когато нападателят на Черно море Георги Божилов се разписа с глава от близко разстояние след центриране отляво. Домакините отговориха мигновено и веднага след изпълнението на център се възползваха от груба грешка в защитата на варненци, за да изравнят чрез Давиде Мариани. Това бе последният гол в срещата и двата тима поделиха точките. След втория кръг на шампионата и двата тима имат актив от четири точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация