Звезда на Байерн навива Моу да го вземе в Юнайтед

12:34
Звезда на Байерн навива Моу да го вземе в Юнайтед

Централният защитник на Байерн Мюнхен Жером Боатенг лично се е обадил на мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, за да му каже, че е взел решение да остане в настоящия си клуб и вече няма интерес от трансфер на "Олд Трафорд". Германецът беше един от вариантите на Специалния за тази зона, за която той упорито търси ново попълнение. Двете страни са провели първоначални разговори, когато Манчестър Юнайтед гостува на Байерн преди няколко дни.


Според "Билд" в последния момент новият наставник на германския клуб Нико Ковач е убедил Боатенг да остане на "Алианц Арена". Точно това е обяснил 29-годишния защитник лично на Моуриньо.


Останалите трима централни бранители, спрягани с трансфер на "Олд Трафорд", са Тоби Алдервейрелд (Тотнъм), Хари Магуайър (Лестър) и Джери Мина (Барселона).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rand0m
08.08.2018 20:17

"Звезда на Байерн навива Моу да го вземе в Юнайтед" е заглавието, а в статията пише,че му се е обадил , че няма да идва. Докато имате такива редактори, все най-отдолу в класацията на спортните сайтове ще седите. :)