Моу: Не съм обнадежден, че ще привлечем някого

16:56
Моу: Не съм обнадежден, че ще привлечем някого

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че не е особено обнадежден относно шансовете на клуба да привлече нови попълнения преди края на летния трансферния прозорец, който за английските тимове затваря тази вечер - в 19.00 часа българско време. До момента „червените дяволи“ взеха трима нови – бразилския халф Фред, португалският бранител Диого Далот и вратарят Лий Грант, като Моуриньо продължава да настоява за централен защитник. Въпреки многото спекулации в последните седмици за Хари Магуайър от Лестър и Тоби Алдервайрелд от Тотнъм, от ръководството на Юнайтед все още не са успели да доведат нов бранител на "Олд Трафорд".

„Трансферният прозорец затваря днес и вече е време да спра да мисля за него. Не съм уверен, че ще успеем да привлечем някого, затова трябва да се фокусирам върху играчите, с които разполагам и предстоящите ни мачове“, коментира Моуриньо преди старта на сезона във Висшата лига.

В петък „червените дяволи“ откриват кампанията с домакинство на Лестър. „Това е важен мач за нас и сме подготвени за него. Нашето желание бе да имаме още няколко дни преди първия ни мач, но програмата е такава“, допълни португалският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация