Моу пак негодува заради липса на трансфери

17:59
Моу пак негодува заради липса на трансфери

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкритикува косвено ръководството на клуба, че не му е осигурило повече нови попълнения през лятото и призова медиите вече да го наричат „старши-треньор“, а не „мениджър“, тъй като трансферната политика на отбора не зависи от него.

„Червените дяволи“ започнаха сезона във Висшата лига с успех с 2:1 над Лестър Сити, но „лисиците“ доминираха в голяма част от двубоя на „Олд Трафорд“. „Те са отбор, който инвестира повече от нас през лятото. Трябва да свикнем, че във Висшата лига ще играем с отбори, които имат същата класа като нас. Забравете името, забравете историята, забравете фланелката. Всички отбори са силни“, коментира Моуриньо.

„Футболът се променя. Мисля, че мениджърите вече трябва да се наричат старши-треньори. Имах своите планове от много месеци насам и в началото на сезона се намирам в ситуация, в която не съм вярвал, че ще бъда. Това е последният път, в който говоря за това. Трансферният прозорец затвори и няма какво повече да се каже“, допълни португалският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация