От Барса решиха: Дембеле вече не се продава!

18:42
От Барса решиха: Дембеле вече не се продава!

След колебливия първи сезон на втората най-скъпа покупка в историята на Барселона Усман Дембеле, каталунските медии разкриха, че той е поставен в трансферната листа и ще бъде продаден при изгодно предложение. А интерес към него имаше от Пари Сен Жермен в родината му.


След страхотното му представяне в мача за Суперкупата на Испания със Севиля в неделя вечерта обаче, ръководителите на клуба са му обявили, че може да е спокоен за бъдещето си на "Камп Ноу" и няма да ходи никъде, твърди вестник "Спорт".


Заради множеството контузии, през изминалия сезон французинът изигра само 17 мача и нямаше особен принос за представянето на тима. А пък за него бяха платени 105 млн. евро на Борусия Дортмунд плюс още 40 млн. евро бонуси.


Но след като започна като титуляр срещу Севиля, отбеляза решителния гол за победата с 2:1 и като цяло се представи много силно, от клуба са го уверили, че бъдещето му е свързано с Барселона. Така Пари Сен Жермен може да забрави да привлече още една скъпа звезда на каталунците, каквито бяха намренията му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация