Челси надви Арсенал в зрелищен сблъсък на "Стамфорд Бридж" (видео)

23:02
Челси надви Арсенал в зрелищен сблъсък на "Стамфорд Бридж" (видео)

Челси победи Арсенал с 3:2 в лондонското дерби от втори кръг на Премиършип на своя стадион "Стамфорд Бридж" пред 40 500 зрители.

"Сините" поведоха с ранен гол на Педро, който се възползва от добро подаване на Маркос Алонсо. Алваро Мората покачи на 2:0 в 20-ата минута, но "артилеристите" успяха да наваксат изоставането до края на полувремето с голове на Хенрих Мхитарян и Алваро Мората.

Челси стигна до победен гол в 81-ата минута, когато точен бе Алонсо. Неговият тим е с пълен актив от 6 точки, а в следващия кръг гостува на Нюкасъл. Арсенал претърпя втора загуба в новата кампания, а в 3-и кръг ще опита да спре негативната серия срещу Уест Хям.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
19.08.2018 06:38

Силно се съмнявам Алваро Мората да е вкарал за арсенал, като се има в предвид, че е играч на челси. А за последното изречение в което пращате мача Челси - Уест Хам в 6-и кръг няма даже и да се опитвам да разбера как се получава подобна грешка. Четете си статиите преди да натиската ENTER-а , че ставате за смях. То бива бива непрофесионализъм, ама чак пък толкова... 5 изречения - 2 грешни... 'Сериозен Спортен Журналистически Сайт' дами и господа....