Вижте колосалната заплата, която ще взима Жуниор Брандао в Лудогорец

11:46
Вижте колосалната заплата, която ще взима Жуниор Брандао в Лудогорец

Лудогорец си осигури подписа на бразилския нападател Жуниор Брандао, пишат медиите в Бразилия. Разградчани са финализирали всички детайли по сделката и Брандао вече пътува към България, като се очаква утре да се присъедини към новия си клуб. Според информацията 23-годишният играч ще подпише петгодишен договор с орлите. 

Вицепрезидентът на Атлетико Гоянензе Адсон Батиста разкри, че Брандао ще получава близо 65 000 евро месечна заплата в Лудогорец, което е около 20 пъти повече в сравнение с това, което е взимал като играч на Гоянензе. 

Изданието "О Популар" съобщи, че разградчани ще платят 1,5 милиона евро трансферна сума, като Атлетико си запазва 30% при евентуален бъдещ трансфер на играча. През този сезон Брандао играе за Атлетико Гоянензе, като има 9 гола в 18 мача за отбора в бразилската Серия "Б". Самият футболист вече се сбогува с феновете на Атлетико и заяви, че за него е сбъдната мечта да играе в Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivelinkata
23.08.2018 21:07

Няма как да има развитие в български кадри. Приеминувайте Първата ни футболна група в ''Чуждестранна унищожителна" българския млад потенциал и надежда в детски и юношиски очи и сърце!
Сбогом Бълграски Профисионален Футбол!