Двамата топреализатори на Висшата лига казали "НЕ" на Реал Мадрид

14:16
Двамата топреализатори на Висшата лига казали "НЕ" на Реал Мадрид

Двамата водещи реализатори в Премиър лийг през миналия сезон - Мохамед Салах и Хари Кейн, са казали "не" на Реал Мадрид по-рано през лятото. Според El Pais от "Сантиаго Бернабеу" са се свързали с двамата през миналия месец чрез посредници. Двамата обаче не са показали никакъв интерес, като особено категоричен бил отговорът на лидера на Ливърпул, който подсилил позицията си и с подписването на нов договор с настоящия си клуб. От Реал са отправили и съвсем протоколно запитване към Тотнъм за Кейн, но лондончани са отговорили твърдо, че английският национал не се продава и единственият начин такава сделка да се осъществи е самият играч да поиска трансфер, но дори и тогава цената няма да бъде по-малка от 300 милиона. Този вариант веднага е отпаднал, след като самият Кейн не е проявил интерес.


Единственият от набелязаните от Флорентино Перес играчи за потенциални заместници на Кристиано Роналдо, който има интерес към трансфер в Реал, е Еден Азар. Белгиецът обаче не иска да извива ръцете на Челси, а клубът няма желание да го продава сега, така че развитие по този въпрос може да има едва през следващото лято.


Другите големи цели на Реал - Килиан Мбапе и Неймар, за момента също са невъзможни за осъществяване, така че в клуба в крайна сметка са решили да запазят парите си и да инвестират мащабно през следващото лято, когато ситуацията ще бъде по-благосклонна. Поне така смятат на "Сантиаго Бернабеу". El Pais добавя, че специално за Неймар може да има някакво развитие още през януари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация