Ман Сити с първа издънка за сезона (видео)

17:32
Ман Сити с първа издънка за сезона (видео)

Шампионът на Англия Манчестър Сити загуби първи точки през новия сезон, завършвайки 1:1 с новака в елита Уулвърхемптън Уондърърс на стадион "Молиню".

В средата на първото полувреме Серхио Агуеро и Рахийм Стърлинг бяха близо до гола в рамките на две минути, но при удара на аржентинеца топката срещна гредата, а изстрелът на Стърлинг бе париран по невероятен начин от Руи Патрисио.

Уулвърхемптън поведе в резултата в 57-ата минута с гол на Уили Бони с глава, а Сити възстанови равенството с точен изстрел на Емерик Лапорт също с глава след центриране на Гюндоган от свободен удар. Десет минути по-късно "гражданите" можеше да вкарат и втори гол, но Патрисио с крак отрази удар на Габриел Жезус отблизо. Сити продължава с актив от седем точки, а "вълците" имат две. В следващия кръг отборът на Пеп Гуардиола посреща Нюкасъл, а Уулвърхемптън гостува на Уест Хям.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toshkobarca
25.08.2018 17:40

"Уулвърхемптън поведе в резултата в 57-ата минута с гол на Уили Бони с глава, а Арсенал възстанови равенството с точен изстрел на Емерик Лапорт също с глава след центриране на Гюндоган от свободен удар. Десет минути по-късно "гражданите" можеше да вкарат и втори гол"
Арсенал