Новият треньор ще води Левски на лагер в паузата

08:07
Новият треньор ще води Левски на лагер в паузата

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е решил да събере отбора на лагер по време на паузата в първенството. Шампионатът ще бъде прекъснат за кратко след мачовете през уикенда заради участието на националните отбори в турнира Лига на нациите. На 6 септември Лъвовете гостуват на Словения, а на 9-и приемат Норвегия на стадион "Васил Левски".

На сините им предстои домакинство срещу другия непобеден отбор в първенството - Берое. Мачът е на 1 септември от 21:00 часа на "Герена". Преди него Левски е лидер в таблицата с актив от 16 точки, а заралии са трети с 12 точки. Следващият двубой на столичани в първенството е на 16 септември срещу Локомотив Пловдив на "Лаута".

За лагера сините не планират да пътуват до Правец, където проведоха лятната си подготовка. Няма да ходят и на Боровец. Засега от клуба са се спрели на друго място, съобщава "Тема Спорт".

Вече на няколко пъти Славиша Стоянович натърти на факта, че отборът не е добре подготвен физически и в края на мачовете изпуска пара. Така бе и при успеха с 2:1 над Етър на "Ивайло". През първата част сините диктуваха темпото и вкараха два гола, но през втората част отстъпиха инициативата и трябваше да потреперят в края.

За паузата Левски организира и една контрола. Тя е срещу сръбския Радник Сурдулица на 8 септември, чийто треньор е познатият у нас Младен Додич, който през миналата кампания бе начело на Локомотив София и с Железничарите остана на косъм от промоция в елита.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация