Млад голаджия подсилва Локо Пловдив в близките дни

11:05
Млад голаджия подсилва Локо Пловдив в близките дни

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович разкри подробности за мача с Ботев (Bp) днес, продажбата на Михалевич във Видзев Лодз и вероятността да бъде привлечен още един нов играч.


"Предстои ни интересен двубой. Проучили сме добре Ботев и сме наясно, че са способен отбор, който може да изненада всеки. Загубата с 0:4 от Берое беше изненадваща. Имат си слабости и ще опитаме да се възползваме от тях. Същото обаче се отнася и за моя отбор. Трябва да работим по доста детайли, в които не сме на ниво. Срещу Черно море (0:2) съм доволен само от първите 20 минути, след това не показахме нашата игра. Това е едно от нещата, които трябва да променим, а и да имаме повече постоянство", каза Акрапович.


"Има немалко проблеми в състава за мача с Ботев. Елитон е контузен, а Симеон Райков също има оплаквания и двамата ще пропуснат срещата. Отделно и Банович е наказан, така че сме по-ограничени откъм опции", добави Акрапович.


"Михалевич се представяше на ниво в последно време и породи интерес. Решихме да не го спираме. Ще се справим без него, имаме доста играчи за върха на атаката - Митко Илиев, Аралица, а и Посинкович. Аралица специално не успя да навлезе в необходимата форма в началото на сезона. Той има нужда да играе по 90 минути и сега ще получи шанс. Не изключвам обаче да вземем още един млад нападател. Има такава вероятност и ще видим какво ще стане в следващите дни", каза още Акрапович пред “Тема спорт”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация