Далич се извини на Роналдо

11:28
Далич се извини на Роналдо

Селекционерът на Хърватия Златко Далич, който наскоро критикува нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо, обясни, че коментарите му са тълкувани неправилно. Треньорът все пак се извини на Роналдо, който няма да вземе участие в днешната контрола между Португалия и Хърватия.

Далич определи Роналдо като "егоист", след като нападателят не уважи церемонията по връчване на наградите на УЕФА. Новото попълнение бойкотира церемонията, след като научи, че няма да получи приза за футболист на сезона и той ще бъде връчен на бившия му съотборник от Реал Лука Модрич.

"Съжалявам за това. То бе част от моя отговор на въпрос защо Роналдо не е дошъл на церемонията на УЕФА и по повод негативните коментари по адрес на Лука, който получи наградата. Споменах, че е било егоистично от страна на Роналдо и че не обичам такива играчи. Това не е било нещо лично или негативно, възможно е просто да са ме разбрали неправилно и съжалявам", каза Далич в навечерието на контролата. 

Роналдо няма да играе в този мач и следващия на Португалия, тъй като иска да се концентрира изцяло в представянето си за Ювентус и по-бързо да се адаптира към новия си тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация