Павар: Интересът на Байерн ме ласкае, но имам други планове

12:02
Павар: Интересът на Байерн ме ласкае, но имам други планове

Защитникът на Щутгарт и Франция Бенжамен Павар потвърди, че Байерн проявява интерес към него, но с уточнението, че няма намерение да сменя клуба си поне до следващото лято.

В понеделник Павар обяви, че не е подписвал никакъв предварителен договор с Байерн, както се твърди в пресата. "Много ме ласкае интересът на Байерн, но оставям детайлите на агента ми. Истина е, че с нас са общували топ клубове, но да си кажа често, имам ясен план за развитие на кариерата ми, който разработих с агента ми. В него се предвижда да остана още една година в Щутгарт", каза Павар, цитиран от Sky Sports.

Миналата седмица в пресата се появиха съобщения, че френският национал се е договорил с баварския клуб по време на Световното първенство през лятото и ще премине в Байерн в края на сезона, когато откупуващата клауза в договора му ще падне на 35 млн. евро.

"Нищо не съм подписвал с Байерн. Това са измислици на журналистите", категоричен бе Павар пред L’Equipe. Кандидати за 22-годишния футболист са също Ливърпул, Тотнъм и Атлетико Мадрид. Миналият сезон Павар взе участие в 34 мача на Щутгарт. В Русия неговият гол във вратата на Аржентина бе определен за най-красив на Мондиал 2018.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация