Васил Панайотов: Делио Роси държеше на мен

08:07
Васил Панайотов: Делио Роси държеше на мен

Бившият халф на Левски Васил Панайотов разкри пред "Блиц" причината да напусне "Георги Аспарухов". Сърцатият полузащитник стана любимец на феновете, но не му беше предложен нов договор в края на сезона и той заигра в Черно море

На няколко пъти бившият треньор Делио Роси беше питан защо Панайотов си тръгна и италианецът с видимо раздразнение отговаряше, че това не е било негово решение. Панайотов потвърждава думите му в последното си интервю.

"Фенове ме питат защо не съм в Левски и аз не знам отговора. Знам, че Делио Роси ме искаше, но ръководството на клуба вече нямаше нужда от мен. Дочувам, че главният скаут Кирил Вангелов не ме е искал. Знам го този човек, виждал съм го на стадиона. Не знам дали не "изгорях" заради чужденците. Левски тръгват по пътя на Лудогорец, но "сините" са вековен клуб и са много над разградчани. Надявам се да се върнат там където им е мястото", коментира Панайотов, който споделя, че мечтае да се запознае с бившия капитан на националния отбор Стилиян Петров, който е негов кумир от детството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация