Мбапе: Искам финал между Ювентус и ПСЖ

14:41
Мбапе: Искам финал между Ювентус и ПСЖ

Футболистът на ПСЖ Килиан Мбапе сподели пред италианския вестник "Газета дело Спорт", че ще се радва на финал в Шампионска лига между неговия клуб и този на Ювентус. 19-годишният талант, който стана световен шампион с Франция на Световното първенство в Русия, коментира и останалите съперници на парижани в една от най-тежките групи в тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен турнир.

"Подготвени сме за първия си мач в турнира срещу Ливърпул, знаем, че те са ни основен конкурент в групата, но сме готови за предизвикателството. Попаднахме в тежка група, но това е Шампионската лига, няма леки съперници и всеки от големите имена ще иска да вдигне трофея. Наполи е отбор, който пресира много високо, треньорът винаги мотивира играчите да се представят на най-високо ниво. Ще трябва да дадем най-доброто от себе си, ако искаме да спечелим. Играх контрола срещу тях, когато носех екипа на Монако и загубихме с 5:0. Анчелоти е един великолепен наставник, ще ни бъде трудно и срещу тях. Ювентус е фаворит в турнира особено след пристигането на Кристиано Роналдо. Този трансфер промени изцяло италианския футбол и първенството може само да извлече позитиви от сделката между Реал Мадрид и Юве. Финал срещу тях в Шампионска лига? Ще бъда щастлив, ако това стане".

Френският национал добави, че не е обсебен от идеята да спечели "Златната топка", а предпочита да се концентрира върху изявите си на терена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация