Лампард изключи варианта да привлече Джон Тери

14:43
Лампард изключи варианта да привлече Джон Тери

Мениджърът на Дарби Каунти Франк Лампард изключи възможността Джон Тери да продължи кариерата си в неговия клуб. 37-годишният бранител тези дни отказа предложение на Спартак Москва по семейни причини и все още си търси отбор, след като напусна Астън Вила след края на миналия сезон. На Острова веднага заваляха предположения, че Лампард ще покани бившия си съотборник на "Прайд Парк".

"Букмейкърите невинаги са прави. Джон е истински лидер, великолепен играч и все още е способен на много. Ние обаче имаме варианти в отбраната, затова няма да го каним. За нас такъв ход е невъзможен. Взимам решенията заедно със собствениците на клуба. През лятото имахме приоритетни позиции, а освен това се стараем да понижим средната възраст на отбора", обясни Лампард пред Daily Express.

Миналата година Джон Тери премина в Астън Вила, след като отказа няколко варианта да остане в Премиършип, само и само за да не се налага да спори на терена с любимия си Челси, в който проведе повече от две десетилетия. От 1998 до 2017 г. Тери записа 717 мача с екипа на Челси, в които вкара 67 гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация