Фирмино остава под въпрос за днешния мач с ПСЖ

07:48
Фирмино остава под въпрос за днешния мач с ПСЖ

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино остава под въпрос за първия мач на мърсисайдци от груповата фаза на Шампионската лига срещу ПСЖ тази вечер.

Бразилският национал получи контузия на окото след единоборство в Ян Вертонген при победата на червените на "Уембли" с 2:1 в събота. Белгийският защитник удари с ръка Фирмино при борба за спорна топка, след което нападателят трябваше да напусне принудително терена, а след това дори е минал и през болница.

"Ако играехме днес, нямаше шанс да участва, но се надяваме, че до утре може да е готов. Това са добри новини, че той има шанс, тъй като всички бяхме шокирани, след като видяхме повторения от сблъсъка. Когато говорихме с него след двубоя, той вече беше в болница. Ударът беше болезнен. Той ще се оправи, но не знаем кога точно. Има още 30 часа до мача и ще видим как ще бъде той", коментира немският специалист.

Ако Фирмино не успее да се възстанови напълно за утрешния мач на "Анфийлд", то атака на червените ще бъде водена от Даниел Стъридж, който все още няма мач като титуляр през сезона. Другите двама нападатели на Ливърпул - Доминик Соланке и Дивок Ориги са с травми и отпадат от сметките за мача с ПСЖ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация