Барса скъса мрежата на ПСВ, Меси забоде хеттрик (видео)

22:28
Барса скъса мрежата на ПСВ, Меси забоде хеттрик (видео)

Барселона стартира участието си в Шампионската лига с убедителна победа над ПСВ Айндховен с 4:0 в двубой от първи кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Голямата звезда на каталунците Лионел Меси се отличи с хеттрик в срещата, която се игра на "Камп Ноу" пред близо 74 000 зрители.

Меси откри резултата в 31-ата минута, Усман Дембеле покачи на 2:0 1/4 час преди края, а две минути по-късно аржентинецът реши спора в срещата с втори гол. Каталунците останаха с човек по-малко в 79-ата минута, когато Самуел Юмтити получи втори жълт картон, но и без неговата помощ Барселона стигна до четвърти гол малко преди края на редовното време, когато Меси фиксира крайното 4:0 след асистенция на Луис Суарес.

В другия мач от групата Интер надви Тотнъм с 2:1, след като губеше в резултата четири минути преди края. Кристиан Ериксен даде преднина на "шпорите" в 53-ата минута, но Мауро Икарди изравни в 86-ата, а в продължението Матиас Весино бе точен с глава и осигури успеха на "нерадзурите" в мача. Ответният двубой между двата отбора ще се играе на "Уембли" на 28 ноември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация