Тухел: Не заслужавахме да загубим на "Анфийлд"

09:36
Тухел: Не заслужавахме да загубим на "Анфийлд"

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел определи като незаслужено поражението на неговия тим от Ливърпул (2:3) в стартовия кръг от Шампионската лига.

"Изиграхме отлично първо полувреме, в което Ливърпул не заслужаваше да има преднина от два гола. Дори и в такава ситуация не се предадохме и играхме смело. След почивката твърде лесно губехме топката. В края беше трудно, но пак не мога да кажа, че заслужавахме да загубим. Трябва да сме по-агресивни напред, но това бе първият ми мач начело на ПСЖ в Шампионската лига. Нужно е да подобрим играта с трима нападатели, за да можем да решаваме оспорваните мачове в своя полза. Вярвам, че момчетата ще надградят в следващите мачове. Мбапе има всички шансове да надгражда, както и Неймар - той винаги е опасен. Днес не беше лесен мач за него, но той винаги представлява заплаха, когато е на терена", коментира Тухел.

Полузащитникът на парижани Адриен Рабио е на същото мнение. "Разочаровани сме, но имаше и положителни моменти. Следвахме плана си, опитвахме се да затрудняваме съперника с контраатаки. Играхме добре, дори и с опорни полузащитници, които не са свикнали да са на тази позиция. Вкарахме два гола... Това се оказа недостатъчно, но положителните моменти бяха много", обяви Рабио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация