Бербатов и Левентис на картинг преди демонстративния мач

18:35
Бербатов и Левентис на картинг преди демонстративния мач

Димитър Бербатов и част от участниците в празника ще се включат в последното събитие от кампанията на Фондация „Вълшебен свят“ „НЕ на агресията на пътя“. По време на инициативата през това лято почти 200 младежи и бъдещи шофьори се учиха на толерантност на пътя.

Тази неделя, 23 септември от 15:00 часа на пистата в Ring Mall ( Sofia Karting Ring) звездните участници ще застанат зад волана на картове, а след тях ще се включат 40 младежи, за да отправят посланието, че „с усмивка“ всичко е по-приятно.

Официален гост на събитието ще е министърът на младежта и спорта Красен Кралев, а сред гостите ще бъдат не само капитаните на двата отбора в мача на 24 септември Бербатов и Левентис, но и спортни любимци като Любо Ганев, Мария Гроздева, втората ни ракета Димитър Кузманов, Христо Янев, Владо Манчев и много други партньори и приятели на инициативата.

В понеделник, от 11:30 часа започва звездният мач за старта на спортния празник на терените на „Спортна София“ (парк „Възраждане“), а след края на мача забавлението „с усмивка“ продължава с безплатни свободни тренировки по близо 30 различни спорта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация