ЛеБрон загуби в неофициалния си дебют за Лейкърс

10:59
ЛеБрон загуби в неофициалния си дебют за Лейкърс

Звездата на НБА ЛеБрон Джеймс изигра първия си мач за новия си отбор Ел Ей Лейкърс при загубата от Денвър Нъгетс със 107:124 в контролна среща. Над 13 хиляди фенове се събраха в зала "Валей Вю Касино" в Сан Диего, за да видят на живо дебюта на Джеймс, който изкара около 15 минути на паркета, в които отбеляза девет точки, направи четири асистенции и взе три борби.

Джеймс бе посрещнат на крака от феновете на Езерняците, които не спряха да скандират в негова подкрепа по време на двубоя. "Беше страхотно отново да изляза на корта и да започна едно ново приключение за мен. Страхотна беше и подкрепата от публиката", коментира четирикратният MVP на лигата. През изминалото лято 33-годишният Джеймс премина от Кливланд Кавалиърс в Ел Ей Лейкърс като свободен агент, подписвайки договор за четири години на стойност 153 милиона долара.

Лейкърс започва сезона в НБА с гостуване на Портланд Трейлблейзърс на 18 октомври, а два дни по-късно отборът ще посрещне Хюстън Рокетс в първото си домакинство от кампанията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация