Официално: Людмил Киров е новият треньор на Дунав

17:43
Официално: Людмил Киров е новият треньор на Дунав

Людмил Киров е новият старши треньор на Дунав 2010. Специалистът подписа договор с клуба до 2020 година и бе представен на футболистите преди тренировката днес. Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков ще бъдат помощници на новия наставник.

"Искам най-искрено да благодаря на Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков за това, че поеха отбора в изключително тежък момент. Те показаха огромно желание и мотивация за работа и стабилизираха Дунав. Те подобриха и микроклимата в тима, видяхте с какво настроение играха футболистите в последния мач с Берое. На Людмил Киров пожелавам много успехи в предстоящите битки. Надявам се той да доразвие Дунав в игрови аспект", заяви президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов.

Людмил Киров е роден на 16 февруари 1976 година в Русе. Футболната му кариера преминава през Велбъжд Кюстендил, Черно море, Добруджа, Берое, Дунав, Родопа Смолян и Верея.

След приключване на състезателната му кариера работи три години като асистент в Дунав. За кратко бе наставник на дублиращия отбор на Верея, а след това застана начело на Ботев Гълъбово.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация