Роналдо: Категорично отхвърлям обвиненията в изнасилване, съвестта ми е чиста (видео)

18:02
Роналдо: Категорично отхвърлям обвиненията в изнасилване, съвестта ми е чиста (видео)

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо заяви, че твърдо отхвърля обвиненията в изнасилване срещу него и няма никакви притеснения от евентуално разследване на случая. В края на миналата седмица американката Катрин Майорга заяви, че Роналдо я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през юни 2009-та година, след което неговите представители са я подвели да подпише договор за конфиденциалност срещу 370 хиляди долара.

В последните дни скандалът набра скорост, като германското издание Шпигел публикува въпросния договор за извънсъдебно споразумение, а полицията в Невада потвърди, че отново ще отвори случая, за да го преразгледа. До момента единственият коментар на петкратния носител на Златната топка бе, че това е "фалшива новина", но днес той публикува по-дълго съобщение в Туитър. 

"Категорично отхвърлям обвиненията срещу мен. Изнасилването е отвратително престъпление, което е против всичко, в което и вярвам, и което съм. Колкото и да имам желание да изчистя името си, отказвам да подхранвам този медиен спектакъл, създаден от хора, които искат да си правят реклама на мой гръб. Поради това чистата ми съвест ще ми позволи да изчакам спокойно резултатите от всички разследвания по случая", написа португалецът.

Очаква се по-късно днес адвокатът на Майорга да даде пресконференция с детайли около случая и обвиненията срещу Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация