Ман Юнайтед сътвори героичен обрат срещу Нюкасъл на "Олд Трафорд" (видео)

22:13
Ман Юнайтед сътвори героичен обрат срещу Нюкасъл на "Олд Трафорд" (видео)

Отборът на Манчестър Юнайтед сътвори впечатляващ обрат и победи Нюкасъл Юнайтед с 3:2 на "Олд Трафорд" в двубой от осми кръг на Премиършип. "Свраките" поведоха с голове до десетата минута, но домакините стигнаха до победата с три гола през второто полувреме.

Бразилецът Кенеди даде преднина на гостите в 7-ата минута, а 180 секунди по-късно Йошинори Муто удвои преимуществото на Нюкасъл. Влезлият като резерва Хуан Мата върна един гол в 70-ата минута от пряк свободен удар, а това окрили "червените дяволи" и пет минути по-късно те стигнаха до изравняване чрез Антони Марсиал. В последната минута на мача Алексис Санчес бе точен и изправи трибуните на крака, а неговият гол сложи край на серия от четири мача на Манчестър Юнайтед без победа в различните турнири. Жозе Моуриньо отвърна на критиците му по този начин и сега очаква отговор от ръководството на клуба. Вчера се появиха информации, че португалецът ще бъде уволнен, без значение от резултата в днешната среща. 

Манчестър Юнайтед се изкачи на осмо място в подреждането с 13 точки, а Нюкасъл остава на предпоследната 19-та позиция със само два пункта. След паузата в шампионата заради международните мачове Юнайтед посреща Брайтън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация