Ливърпул и Ман Сити не си вкараха на "Анфийлд" (видео)

23:04
Ливърпул и Ман Сити не си вкараха на "Анфийлд" (видео)

Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити направиха равенство 0:0 в дербито от осмия кръг на Висшата лига, което се игра на „Анфийлд“.

Основните фаворити за титлата не предложиха зрелището, което се очакваше, като и двата тима играха солидно в защита и предпазливо в атака, а чисти голови положения почти нямаше. През първото полувреме двата тима не отправиха нито един точен удар в противниковата врата, но след почивката оборотите се вдигнаха, макар и отново вратарите да не бяха притеснени. Решаващият момент в двубоя дойде в 85-та минута, когато Върджил ван Дайк извърши глупаво нарушение срещу Лирой Сане в наказателното поле и реферът Мартин Аткинсън отсъди дузпа в полза на „гражданите“. Риад Марез обаче изпълни наказателният удар по изключително слаб начин и прати топката много над вратата, а това бе и последната интересна ситуация в срещата.

След това нулево равенство двата тима, както и Челси имат по 20 точки, като са разделение единствено от головата си разлика, която е най-добра за Манчестър Сити

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация